Saturday, April 16, 2011

Art Specially Event 2011


Vandaag ben ik met mijn moesje (hi mams) naar de Art Specially Event geweest in Zeist, een hele leuke, gezellige en niet te grote stempelbeurs. Ik heb genoten vandaag, niet alleen van al dat moois wat er was maar ook van jullie mijn dinnetjes, mijn bloglezers en meiden van de forums, clubjes en yahoo groepjes waar ik lid ben ;o) Gezellig om jullie in het echie te zien en kennis gemaakt te hebben met jullie.


Ik had al een bestelling gedaan bij Doe @ Ding (de Copics and Die Namics, ik ben er helemaal verliefd op) en het mooie klosje draad komt daar ook vandaan, gezellig even gekletst met Christa (wat kan jij ook prachtig inkleuren zeg, bedankt voor de uitleg daarover, ik ga oefenen) en Angela, en eindelijk de dies van CreaLies gekocht daar zat ik al zo lang aan te denken *lol Ow de clearblokjes zijn met lijntje, lijkt me heel handig voor de tekststempels, stempel ik ze nooit meer scheef ...


Ik heb leuke stempels gescoord bij Cute Stamps and more, American Art (vind je ze niet leuk de a lá modes van My Favorite Things) en Magnolia, wat een heerlijke stand je kan er zo lekker rondneuzen en wat kan Monique mooi inkleuren zeg met Distress Ink, in het echie zijn haar kaarten nog mooier als op haar blog.


Het papier heb ik gekocht bij KreaThea, wat een leuke winkel is dat toch, en wat een leuke papiertjes hebben ze daar, Het bovenste rijtje is van Echo Park paper en de onderste rij is Maja Designs.

Ik heb me schandalig gedragen vandaag maar gelukkig had ik goed gespaard, elke week 10 euro in een potje vanaf 1 januari en dan zie je hier het resultaat ... mijn potje staat klaar voor de Stempel mekka in september uhm dat wordt een lekker gevuld potje dan, denken jullie niet ;o)

Een hele fijne avond nog, morgen ben ik er weer met een kaartje ;o)

Knuff, Janneke

10 comments:

 1. Wauw wat heb jij heerlijk geshopt zeg, prachtige spulletjes meis, hoop wel dat je nog wat voor de zondag hebt over gelaten ;-) Veel knutselplezier ermee!

  liefs Amanda xx

  ReplyDelete
 2. dat ziet er super uit ,vooral de stempels van my favourie things, die zijn ja zo moeilijk te krijgen, ik vind zein ieder geval niet. Dus je gaat na het stempelmekka in hagen, dan zien we mekaar misschien, veel plezier met je nieuwe spullen

  ReplyDelete
 3. Ik vond het ook super leuk om je in het eggie te hebben gezien. Wat heb jij ook een mooie spulletjes gescoord zeg ,ik ook hoor . En ik was al volger. Liefs Majo

  ReplyDelete
 4. Hoi Janneke, wat een heerlijk stapeltje spulletjes!! Heel erg veel plezier ermee, en het resultaat zien we wel op je blog hier.

  Enne... dat idee van elke week een bedragje in een potje, is wel erg goed doordacht. Misschien moet ik dat ook eens gaan doen....

  Groetjes!!

  ReplyDelete
 5. Zo, jij bent ook goed geslaagd zeg!
  Ik spaar ook het hele jaar door: koopzegeltjes van de appie kopen bij de boodschapjes, en 't sparen gaat vanzelf!
  Ik was trouwens degene die je bij de ingang aansprak. ;-)

  Fijne zondag!

  Groetjes

  Xandra

  ReplyDelete
 6. Hoi Janneke,

  Ook al zo goed geslaagd! Ik vond het heerlijk gister en ben zeker niet met lege handen/tassen naar huis gegaan.
  Ook ik ga in september naar de Stempelmekka, het sparen kan weer beginnen ;-)

  Veel plezier met je nieuwe spullen!

  Groetjes Marijke

  ReplyDelete
 7. Wowwwww Janneke, ik ben gek op dit soort foto's en word er heel hebberig van, ziet er geweldig uit allemaal, veel plezier ermee!!

  ReplyDelete
 8. dat ziet er geweldig uit en leuk dat jullie een geweldige dag hebben gehad...heel veel plezier met alles !!

  diana x

  ReplyDelete
 9. Ha jij bent goed geslaagd zeg. En leuk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt gehad. Ik heb gelukkig voor mijn portemonnee te weinig tijd gehad om te winkelen.

  ReplyDelete
 10. I see you had a good time!!! : )))
  So is the Crealies package, dies?Pam Going Postal

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to visit my blog and leaving me a comment ;0)

Hugs, Janneke

Note: Only a member of this blog may post a comment.