Friday, November 9, 2012

Stampin' Up, Workshopclub

 
Goedemorgen het is alweer vrijdag en voor vele is het bijna weekend. Heerlijk ... ik moet helaas nog twee dagen werken maar dan heb ik heerlijk vrij en dan ga ik met mijn workshopclub kit van Carmen aan de slag. De foto heb ik gemaakt met mijn telefoon en geshared op Facebook maar ik wilde jullie ook laten meegenieten wat ik gisteren op mijn mat vond.
 
Je kan bij Carmen lid worden van de workshop club en elke maand heb je keuze uit een of meerdere stempelsets, je krijgt voorbeeld kaartjes te zien, elke keer mag je ook extra spullen bestellen en Carmen maakt er een hele mooie kit van helemaal in stijl van de stempels of seizoen. Meer over deze kit kan je hier lezen en voor vragen kan je natuurlijk altijd Carmen even mailen ;o)

Deze maand mochten we kiezen uit verschillende stempels en ik heb gekozen voor Snow Swirled en ik heb twee inkpads erbij gekocht, verder zat er design papier, cardstock en verschillende lintjes, knoopjes, brads en bakerstwine in. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn spulletjes ;o) Alles past zo mooi bij elkaar en daar hou ik van.

Jullie zien binnenkort kaartjes met deze gave set. Ik wens julle een fijn weekend en veel plezier.

Janneke ♥

4 comments:

 1. Ja, ik kan me voorstellen dat je helemaal in je nopjes bent met je kit!! Heel veel plezier ermee en ben heel benieuwd wat voor een moois er uit je vingers gaat komen!!
  Groetjes Nicolet

  ReplyDelete
 2. Ziet er inderdaad gaaf uit! Ben benieuwd naar de resultaten.
  Fijn weekend, Ellen

  ReplyDelete
 3. Wat een onwijs gave stempel is dit janneke en leuk zo`n pakket, ga even de info lezen heirover

  ReplyDelete
 4. Ziet er super uit Janneke. De 2 kleuren inkt zijn ook erg mooi. Perfect voor kerst. Ben heel benieuwd naar je creaties ermee. groetjes Irene

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to visit my blog and leaving me a comment ;0)

Hugs, Janneke

Note: Only a member of this blog may post a comment.