Saturday, October 27, 2012

Stampin' Up, Merry Christmas

 
Afgelopen woensdag was ik uitgenodigd door Folkje om een workshop bij te wonen van Stampin' Up bij haar thuis. Samen met mijn moeder ben ik er heen geweest en ik ben bang dat ik er een verslaving bij heb ;o) Ik vind de Stampin' Up spullen al heel lang mooi, maar doordat het voor ons zo moeilijk was om er aan te komen heb ik me er eigenlijk nooit zo in verdiept. Maar dat is nu anders en wat een prachtige spullen zeg. Alles past zo mooi bij elkaar en daar hou ik wel van *wink Ik vind het echt gewoon heel mooi ;o)


Het eerste kaartje is maar 10 bij 10 cm en de achtergrond is zelf gemaakt met SU inkt Real Red en Old Olive. De stempelset die ik hiervoor gebruikt heb is Delightful Decorations en is uitgeponsd met de Ornament pons. Het is gestempeld op SU papier en het tekstje komt uit de Petite Pairs set en is uit geponsd met de Modern Label (en wat ponsen ze lekker soepel zeg, je hebt er geen kracht voor nodig)
 
 
Dit kaartje is heel leuk, als je aan het lintje trekt dan komt er een chocolaatje tevoorschijn en is zo makkelijk te maken en zo leuk om weg te geven. De vogel, vleugel en het takje is ook een pons en heet Bird Builder. Het tekst rondje heb ik gestempeld met Old Olive en komt uit de Mixed Medley set. Ik heb het hart rondje ook gestempeld dat komt uit dezelfde set, gestempeld met Real Red en ook weer een pons gebruikt en die heet scallop circle.

Het was ontzettend gezellig en leuk om te doen ;o) Ik heb wat papier besteld voor kerstkaartjes en een inktpad en mam de vogeltjes pons (die mag ik vast wel eens lenen toch mams) En verder heb ik niks gekocht want ik heb me bij Carmen opgegeven voor de maandelijkse SU workshop kit en omdat ik niet dubbele spullen wilde hebben heb ik nog geen stempels gekocht. Meer over de kit kan je hier lezen ;o)
 
Een hele fijne zaterdag avond en bedankt voor jullie lieve berichtjes.
 

13 comments:

 1. Ooh wow, ze zijn echt SCHITTEREND...
  Groetjes Nicolet

  ReplyDelete
 2. Absolutely Fabulous sweetie, huggles Pops x x x

  ReplyDelete
 3. Dit zijn 2 hele leuke kaartjes.
  fijne zondag gr.Joke

  ReplyDelete
 4. Lovely cards Janneke! I love that vibrant red!

  ReplyDelete
 5. Prachtig kaartje Janneke, ik vind de stempels van stampin up ook erg mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  ReplyDelete
 6. Hoi hoi,
  Dus je hebt er een nieuwe verslaving bij..haha!
  Ziet er inderdaad erg gaaf uit!!
  Liefs, Wilma

  ReplyDelete
 7. Super Janneke!! Ik ga ook eens kijken of die maandelijkse kit wat voor mij is ;o)) Bedankt voor de tip. xx

  ReplyDelete
 8. Beautiful card Janneke! Love the colors and the papers! Hugs, Ivonne

  ReplyDelete
 9. Oh, wat een gave kaartjes! Even iets anders dan ik gewend ben bij je te zien, maar erg mooi en toch ook erg in jouw stijl... Enne.....ik heb de klok op de juiste manier verzet, hihi :P
  Geniet van de iets langere zondag en tot blogs :)
  grtz.Colien

  ReplyDelete
 10. Mooie kaarten Janneke! Ja, wat een verleidingen weer hè :-)

  ReplyDelete
 11. Het ziet er allemaal erg mooi uit, ga me er toch eens meer in verdiepen. De stempelkleuren zijn bijvoorbeeld wel erg mooi!

  Groetjes,

  Maria

  ReplyDelete
 12. Oh wow Janneke!! TWO gorgeous creations using Stampin' Up! products!! :) Love the colors and I love how you've used that bird punch!! Really fun designs!! HUGS

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to visit my blog and leaving me a comment ;0)

Hugs, Janneke

Note: Only a member of this blog may post a comment.