Saturday, August 25, 2012

Sweet Stampin' Out of the frame

 
Goedemorgen, vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Sweet Stampin' en deze week is het 'Out of the Frame' jeetje wat moeilijk, wat er precies mee bedoelt wordt weet ik nog steeds niet dus ik heb maar 'iets' gemaakt ;o) Ik heb geen protesten gehoord van mijn mede dt meiden dus het zal goed zijn lol. Deze week kan je een  £10 voucher winnen van Sew Sweet en de maandelijke prijs is ook een £10 voucher maar dan van Joanna Sheen.
 
Ik heb de leuke à la modes stempel 'Sweetest Pumpkin in the Patch' gebruikt voor mijn kaart en ik heb haar gekleurd met mijn Copic markers. Het broekje heb ik gepaperpieced, want ik dacht dat ze lange laarzen aanhad, maar gelukkig was Sylvia er die mij vertelde dat ze een capribroek aan had met blote benen en flatjes ow fletjes zijn het hihi hoe dom kan je zijn, nou ja (bloos) gelukkig is het goed gekomen ;o) De pompoen heb ik ook uitgeknipt en met foam opgeplakt. Het frame is gemaakt met de First Class Friend Die Namics en de pijlen komen uit de Lead the Way set. Ik heb de kaart best wel simpel gehouden voor mijn doen en ik heb de sketch gebruikt voor de nieuwe GDT contest van My Favorite Things.  

Ik wens jullie allemaal een fijne zaterdag en tot later vandaag dan heb ik een nieuwe kaart voor jullie.I used this for my card
Image: © My Favorite Things à la modes Sweetest Pumpkin in the Patch
Papers: My Minds Eye 'Boo to You' and cardstock
Accessories: Brads
Other: My Favorite Things Die Namics First Class Friend and Lead the Way
Color Medium: Copic Markers

12 comments:

 1. heey janneke,

  het is een prachtige kaart geworden!!! mooi papier en erg leuke dienamics heb je ervoor gebruikt.

  groetjes femke

  ReplyDelete
 2. Jeetje Janneke, wat een mooie kaart is dat. Ik ben helemaal weg van de kleuren en het papier. Liefs, Wilma

  ReplyDelete
 3. jee, das zeker lastig met wat daarmee bedoelt wordt....maar ik snap um zo en ze is erg leukkkk. Ook je andere kaartjes zijn weer supers!!

  Diaan x

  ReplyDelete
 4. Love this card Janneke - fab colours and layout!
  Wedgie xxx

  ReplyDelete
 5. Je wist misschien niet wat de bedoeling was, maar dat heb je goed opgelost! Er gave kaart, krijg door je kleurtjes alweer zin in Halloween!
  Ik zag laatst ook zo'n challenge en wist ook niet precies hoe het moest. Door de voorbeelden van het DT snapte ik het, maar had nog geen idee hóe... Hier vind je een tutorial: http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/outoftheboxwithnestabilities/ , mocht er ooit nog (ergens) zo'n uitdaging zijn :P
  grtz.Colien.

  ReplyDelete
 6. Ik dacht al dat die lay-out mij bekend voorkwam. Heel leuk gedaan je kaartje, zeker met die vrolijke kleurtjes! Veel succes met het DT!
  Groetjes
  **Evi**

  ReplyDelete
 7. Nou, maar goed dat het mis ging dan, want dat paperpiecen vind ik wel erg leuk! Het frame vind ik ook geweldig!

  Liefs Sanne

  ReplyDelete
 8. Zoooooooo kijk eens aan wie hier de broek nu aan heeft :P lol!!! Gave kaart hoor Janneke! Realy love it!!!!!!!!!!!! En met die frame is het super leuk geworden!!!

  ReplyDelete
 9. Beautiful and colourful card. Love it!!
  Hugs
  Natali

  ReplyDelete
 10. Fabulous colours and fabulous 'out of the frame' card. Love this image too. I think that I really like it all :) x

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to visit my blog and leaving me a comment ;0)

Hugs, Janneke

Note: Only a member of this blog may post a comment.