Tuesday, July 17, 2012

Digi Bells 'For a Sweet Friend'


Goedemiddag allemaal, vandaag een label voor jullie die ik heb gemaakt voor een van de dames die in een van mijn design teams zit. Ze kan wel een opkikkertje gebruiken ;o) En omdat ik op de club Scrap & Stempel meedoe met de langlopende wedstrijd en voor de maand juli moeten we een label maken.

De afbeelding die ik heb gebruikt is een digi Pati's Kisses van Elisabeth Bell en je kan deze en nog vele andere leuke vinden op de site van Elisabeth. Ik heb haar gekleurd met mijn Copic markers en ik heb wat blauwe inkt gebruikt om de afbeelding heen het stempeltje op de hoekjes van mijn afdrukje is van Stempelglede. De bloem is gemaakt met de Botanical Beauty Die Namics en het hoekje komt van de Photo Corners Die Namics. Het tekstje is van de Mixed Sentiment set van AmyR Stamps en is gestempeld op de Bon Appetit Die Namics. Het design papier is van Pebbles en is van de New Arrival serie.

~♥~

Hi all, today an label that I made for one of the lady's of one of my design team. She can use a hug and a smile on her face right now so I hope this will help ;o) And because I join the long running contest on the club Scrap & Stempel I needed a label for this month.

The image I used is a digi image Pati's Kisses from Elisabeth Bell and you can find this one and all the other great images on the site from Elisabeth. I colored her with my Copic Markers and used some blue inkt around the image and the stamp I used on the corners from the image is a stamp from Stempelglede. The flower is made with the Botanical Beauty Die Namics and the corner is from the Photo Corners Die Namics. The sentiment is from the Mixed Sentiment set from AmyR Stamps and is stamped on the Bon Appetit Die Namics. The design paper is from Pebbles and comes from the New Arrival set.

Have a great day and thanks for stopping by!


I used this for my card
Image: © Elisabeth Bell digi image Pati's Kisses
Sentiment: © Mixed Sentiment set from AmyR Stamps
Papers: Pebbles 'New Arrival' and cardstock
Accessories: Scrappersfloss, Ribbon, Twine, Lace, Charm, Button and Pearls
Other: My Favorite Things Die Namics Botanical Beauty, Bon Appetit and Photo Corners
Color Medium: Copic Markers E00, E01, E02, E11, E13, E41, E42, E43, E44, E47, N0, N2, R30, R32, R43

9 comments:

 1. Schitterend kaartje Janneke!
  Zal haar vast goed doen!
  Groetjes Nicolet

  ReplyDelete
 2. wat een lieffie, prachtig ! Als je het leuk vind kan je tag ook mee doen met de zomer challenge bij Crealing met deze vrolijke kleuren
  Liefs joyce
  www.crealing,.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Wat een lieverdje weer Janneke diegene die dit mag ontvangen zal zeker blij verrast zijn, het afdrukje is ook een schatje.
  Lieve groetjes Corrie

  ReplyDelete
 4. Wat een schattige tag heb je gemaakt! Vind hem erg leuk!

  liefs,
  Samantha

  ReplyDelete
 5. amazing tag. The image is so sweet - love it
  big hugs
  Doreen xx

  ReplyDelete
 6. Gorgeous tag Janneke and so adorable.
  luv
  Debby

  ReplyDelete
 7. hi sweetie, this is a stunningly gorgeous creation, huggles Pops x x x

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to visit my blog and leaving me a comment ;0)

Hugs, Janneke

Note: Only a member of this blog may post a comment.