Friday, June 10, 2011

All That Scraps Digi 'Party Girl'


Hallo, vandaag even in het nederlands hoor, mijn hersens willen niet zo goed denken in het engels terwijl ik dit berichtje type;o) We zijn een stukje bij het huis aan het bouwen en tja soms zit het mee maar gisteren zat het een beetje tegen. We krijgen straks ook centrale verwarming en de buizen in de douche moesten worden geboord onder de vloer door, maar tja daar zat de oude waterput van vroeger en daar hadden we eigenlijk niet opgerekend, wel dat hij daar zat maar niet zo dicht bij de vloer. Het was wel heel laat gworden door dit maar uiteindelijk is het gelukt.  Het wordt prachtig daar ben ik van overtuigd maar het ziet er nu een beetje vreemd uit buiten .. Ik zal van het weekend wat foto's laten zien ;o)

Het kaartje heb ik gemaakt met een nieuwe Digi stempel van All That Scraps en vandaag kan je hem kopen bij ATS in de shop. Ik heb haar gekleurd met mijn Copic Markers en aangekleed met het design papier wat ik ook op de kaart heb gebruikt. Het papier is van Echo Park Paper 'Walk in the Park' De bloemen van vilt zijn gemaakt met de Die Namics van My FavoriteThings 'Perfect Petal Trio' en de blaadjes komen van de Crealies creative shapes mal. Het tekstje is van Stamping Bella.

Supplies I used:
Stamps: Digi stamp 'Party Girl' and sentiment from Stamping Bella
Papers: Echo Park Paper 'Walk in the park' and Cardstock
Accessories: Brads and Flowers
Tools: My Favorite Things Die Namics 'Perfect Petal Trio' and Crealies Creative Shapes #11
Color Medium: Copic Markers E000, E21, E42, E43, E44, E51, G24

11 comments:

 1. Allereerst heel veel succes (en uithoudingsvermogen) met de verbouwing. Je hebt ondanks alles een mooie kaart gemaakt. Ik wilde dat ik van die super wimpers had ;)

  Groetjes, Linda

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie kaart heb je weten te maken tussen het werken en het verbouwen door. Ik ben wel heel benieuwd naar de foto's. En dan is het voor de bouwvak klaar?

  ReplyDelete
 3. prachtige kaarten heb je weer gemaakt, de een nog mooier dan de andere

  ReplyDelete
 4. Gorgeous card hun!! LOVE those papers!! Smiles

  ReplyDelete
 5. HOi Janneke,

  Het is een onwijs mooie kaart........... En ik lees dat jullie aan de klus zijn :) succes met klussen. Ben benieuwd hoor ;) zoals ik het hoor wordt het vast en zeker mooi. En klus geluk kun je altijd wel gebruiken :) (spreek uit ervaring inmiddels he ;) whahaha lol).

  Big hugs
  Sylvia

  ReplyDelete
 6. Hi sweetie, this is a really sweet creation, very pretty image with gorgeous papers and lovely details, hugs pops x

  ReplyDelete
 7. Prachtig kaartje weer Janneke, leuk stempeltje en mooi papier! Het kaartje in je vorige bericht is ook erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  ReplyDelete
 8. Beautiful card, Janneke! I love the image and the papers you used.
  hugs
  Vanja

  ReplyDelete
 9. Leuke kaart Janneke, ik ben helemaal weg van het prachtige DP!

  ReplyDelete
 10. Wouw, wat maak jij mooie kaarten!
  Op dit moment ben ik een scrapboekje aan het maken met hetzelfde papier waar jij nu deze kaart van gemaakt hebt. Ik ben ook gelijk je volger geworden.

  ReplyDelete
 11. this is SOOO CUTE! Love the paper pieced dress! WOW! How have you been girlfriend? I saw your face on someone elses blog that you left a comment on...so I had to jump over and say HI!!!! ((((hugs)))))

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to visit my blog and leaving me a comment ;0)

Hugs, Janneke

Note: Only a member of this blog may post a comment.